Så stänger du ute sommarhettan med solskydd

Det är nog ingen som glömmer sommaren 2018. Hettan låg som ett lock över hela landet och för många kom värmen som en chock. Men det går att förbereda sig genom att investera i solskydd.
– Vi arbetar nära våra kunder vilket innebär att vi har snabb och effektiv service när det gäller både förslag, leverans och montage, säger Annica Axelsson, vd på Inredningshuset i Sundsvall.

Sömmerskorna syr allt från gardiner, ridåer, draperier och väggdekorer till både privatpersoner och företag.

Inredningshuset i Sundsvall är ett av Norrlands största och kompletta inredningshus med plats för inspirerande möten, färgstarka trender och flexibla lösningar. De har flera års erfarenhet av möbler, gardiner och solskydd vilket har gjort dem till en uppskattad aktör i Norrland.
–  Vi hjälper till med förslag och lösningar gällande bland annat möbler, belysning, textilier, solskydd, ljuddämpning, mörkläggning och värmereduktion. Vår syateljé bubblar av kreativ, konstnärlig glädje – och skräddarsydd kompetens, säger Annica Axelsson, vd.

Vi hjälper till med förslag och lösningar gällande textilier, solskydd, ljuddämpning, mörkläggning och värmereduktion.

Sömmerskorna syr allt från gardiner, ridåer, draperier och väggdekorer till både privatpersoner och företag. Men innan de börjar klippa i materialet är det viktigt att alla mått, önskemål och användningsområde är fastställt.
–  Vi har ett jättefint showroom med ett stort utbud av tyger, men vi gör även hembesök. Just nu arbetar jag mycket med solskydd som till exempel rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner samt markiser, säger Anna Proos, säljare och inredare.

När hon gör ett hembesök tittar hon bland annat på storlek på rummet, stil samt vilka fönster som är aktuella. Anna Proos ställer även frågor om vilka behov som kunden har. Är de ute efter ett mörkläggande solskydd – eller har de problem med ljus och värme?
–  Vi har produkter för alla fönster, uterum och behov. Men det är viktigt att det blir rätt från början. Det är många som tror att alla solskydd är svarta och ser likadana ut, men det stämmer inte, säger hon.

Om kunden vill stänga ute värme och sol brukar Anna Proos rekommendera en väv som är klädd med aluminium. De flesta kunder vill ha solskydd som går mer åt det neutrala hållet, men det finns mönster och glada färger för de som är ute efter det lilla extra.
– Allt fler väljer även motoriserat solskydd. De tycker det är smidigt att kunna styra solskyddet med en liten fjärrkontroll eller mobilen, säger hon.

Våra duktiga sömmerskor tillverkar solskydd av högsta kvalitet efter angivna mått.

Just nu har Inredningshuset i Sundsvall en solskyddskampanj som pågår fram till den 12 april. Alla privatpersoner får 20 procent rabatt på solskydd från Luxaflex.
– Leveranstiden är cirka tre veckor. Vi har personal som monterar alla solskydd, skenor och gardiner, men det gäller att vara ute i god tid eftersom vi stänger under tre veckor i juli, säger Annica Axelsson.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med måttanpassat solskydd – just nu 20% rabatt på solskydd från Luxaflex

Missa inte årets möbelmässa 

Missade ni Stockholm Furniture mässan i februari?

Nu har ni chansen att ta del av vårens nyheter och trender tillsammans med flera olika leverantörer under årets möbelmässa hos Inredningshuset. Spana in gardin- och möbelnyheter för privat och offentlig miljö inom till exempel kontor, skola, vård och äldreomsorg.

Datum: 16 maj
Var: Inredningshuset,
Tegelvägen 18, Sundsvall
Tid: 11.00 – 15.00

Här kan ni läsa mer om Inredningsmässan!