Nu kan du också handla online hos framgångsrika ICA Maxi Moraberg

I november 2017 öppnade ICA Maxi Moraberg och succén är ett faktum.
– Vi hade aldrig vågat drömma om det fantastiska gensvar våra kunder gett oss, säger Markus Lönnroth, ICA-handlare. Nu tar vi nästa steg. Med fortsatt fokus på färskvaror och priser är det nu premiär för vår online-handel.

GLADA. – Tack alla kunder för detta första år. Nu satsar vi ytterligare på att vara tillgängliga när du kan handla. Vår onlinehandel är nu igång, säger Markus Lönnroth ICA-handlare och Branka Lahoud onlineansvarig på ICA Maxi i Moraberg.

Det är självklart ett spännande steg att ta för butiken.
– Vi vet ännu inte hur stort intresset kommer att bli, fortsätter Markus. Men vi har sett till göra allt vi kan för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att handla via internet.

Två val för leverans av varorna erbjuds. Branka Lahoud onlineansvarig berättar:
– I en separat port under tak här på ICA Maxi Moraberg kör du in bilen, kontaktar oss via porttelefonen och får dina varor levererade av mig eller någon annan medarbetare direkt in i bagageutrymmet på din bil. Och vill du hellre få varorna hem till din dörr så finns det leveransalternativet också.

Här hittar du vår onlinebutik!

 

HÄMTAS ELLER HEMLEVERANS. – Här kör du in om du vill hämta maten hos oss när du beställt varor online, säger Branka Lahoud. Du kan också välja alternativet att få alla varorna hemkörda.

Alla anställda försöker i alla lägen att hitta bästa möjliga lösning för varje enskild kund.
– Under detta första år har vi utvecklat vårt sortiment. Många gånger efter frågor vi fått från kunder, berättar Markus. Uttrycket – ”Vi testar att ta in varan” – är alltid utgångspunkten när du frågar efter något som vi inte har. Ofta är det möjligt och de gånger det inte funkar finns alltid en relevant förklaring. Men svar får du alltid.

”Härlig matfeeling i en mysig och välfylld butik”

ICA Maxi i Moraberg är till ytan en liten Maxibutik. Men litenheten gäller definitivt inte sortimentet.
– Vi får ofta höra från kunderna att det är nära till allt i butiken, berättar Branka. Samtidigt som vi får många positiva kommentarer om vårt varierade sortiment.

Markus fyller i:
– Vårt fokus ligger på matglädje med ett stort och härligt utbud av färskvaror. Här känns dofterna från vårt proffsiga bageri där det bakas bröd och konditorivaror från grunden.

Men också den stora manuella delidisken med spännande smaker i korvar, kallskuret, ostar och färdiglagat gör matkänslan tydlig i butiken. Liksom den unikt stora välfyllda frukt- och grönsaksavdelningen.
– Vi vill erbjuda riktigt fräscha färskvaror av olika slag. Titta bara i fiskdisken där du hittar det mesta från lyxiga humrar och andra skaldjur till strömming och lax, säger Markus.

Här hittar du veckans erbjudanden

Det är med en stor portion ödmjukhet som Markus med personal ser fram mot att nu inleda år två i ICA Maxi Morabergs historia.
– Vi kommer att fortsätta lyssna uppmärksamt på våra kunder. Vårt mål är alltid att försöka hitta lösningarna för dig som kund, avslutar Markus Lönnroth, ICA-handlare på ICA Maxi Moraberg.