Klinik med Stockholms nöjdaste hörapparatsanvändare öppnar i Södertälje

Auktoriserade av landstinget och med kliniker i Stockholm, Norrtälje och Nynäshamn är det dags för Hörbart att slå upp portarna i Södertälje den 17:e september. Oavsett om du har hörapparat sen tidigare eller bara vill göra en första kontroll så kan du boka in dig på ett kostnadsfritt hörselprov.

Klinik med Stockholms nöjdaste hörapparatsanvändare öppnar i Södertälje

En leverantörsoberoende mottagning innebär att kliniken inte är bunden till något varumärke eller att någon leverantör av hörapparater står bakom verksamheten.
– Om man är bunden till en leverantör så kanske inte den lösningen fungerar optimalt i alla lägen. Hörsel innebär nästan alltid individuella lösningar och vi kan skräddarsy den bästa lösningen för varje person och dennes behov,  säger Jamie Hammarvall, Leg. Audionom.

Jamie har jobbat på Hörbart i flera år och har träffat många kunder som rest från Södertälje för att få besöka kliniken inne i Stockholm.
–Därför känns det fantastiskt att vi nu kan hjälpa fler södertäljebor med hörseln.

Här kan du boka en tid hos Hörbart i Södertälje!

På uppdrag av Stockholms Läns landsting
Hörselnedsättning har blivit allt vanligare i befolkningen under de senaste 30 åren. I Sverige finns runt 1.5 miljoner hörselskadade, ungefär 700 000 i yrkesverksam ålder. Bara drygt en tredjedel har hörapparat, många lider i onödan och känner inte till att det är enkelt att boka ett hörselprov då ingen remiss krävs.

– Hörbart är auktoriserade av landstinget så hörselvården är subventionerad, alla kan boka in ett kostnadsfritt hörselprov. För den som behöver hjälp så är en hörapparat en del i att få en bra tillvaro. Förutom det arbetar vi mycket med är att komplettera med annan teknik som ska förenkla vardagen för våra kunder, säger Jamie.

Peter är nöjd med hjälpen han fick av Hörbart

Jag vet inte hur jag klarade mig innan
Någon som har fått hjälp av Hörbart är Peter Westerling, 53 år som föddes helt döv på vänster öra och endast hade 30-proentig hörsel på det högra. Han sökte hjälp först i 25-årsåldern när han nyligen blivit pappa.
– Det finns många hjälpmedel att få och på Hörbart har man hittat det som passar mig i min situation, säger Peter.

Läs omdömen från våra kunder!

Öppningserbjudande
När Hörbart öppnar den 17:e september så har de tagit fram ett öppningserbjudande till alla Södertäljebor.
– Besök oss och gör en hörselkontroll helt kostnadsfritt. Om du dessutom väljer att prova ut nya hörapparater får du en uppskattad bok av Södertälje-författaren Göran Gelotte. Som tack för förtroendet. Även om du har en hörapparat som bara har ett par år på nacken så kan du behöva göra en uppfräschning. Jag och mina kollegor ser fram emot att få träffa dig, avslutar Jamie.

Vill du veta mer om Hörbart? Klicka Här!