Hedemora Glasmästeri nysatsar i nya lokaler med kvalitet i fokus: ”Flytten har gett oss nya möjligheter”

Hedemora Glasmästeri har byggt upp en stabil kundkrets sedan starten på 60-talet. Nu växlar de upp – och flyttar till större lokaler.
– Det känns jättebra. Flytten har gett oss nya möjligheter, säger Jimmy Hedkvist, ägare.

Nu kan Jimmy Hedkvist och kollegorna ta emot kunderna på ett proffsigare sätt, i en ny och dubbelt så stor lokal.

Bättre arbetsmiljö, större ytor, rymlig butiksdel och en modern verkstad. Jimmy Hedkvist, ägare, och hans kollegor på Hedemora Glasmästeri flyttade in i nya lokaler i början av mars, och de stortrivs redan.

– Nu kan vi ta emot våra kunder på ett proffsigare sätt, men det är även kul att arbeta i en fräsch och i princip ny lokal. Det är otroligt fint här och vi har även fått flera positiva kommenterar från de som har besökt oss, säger han.

Det handlar inte alltid om att utföra ett jobb på snabbast möjligast sätt. För oss är kvalitet och engagemang viktigare.

Hedemora Glasmästeri erbjuder alla former av tjänster som innefattar glas och inglasning till företagare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. De gör även entreprenadarbeten
som till exempel dörrbyten, fönsterbyten och entréer av aluminium eller stål. Inom solskydd säljer de och monterar persienner, markiser och solskyddsgardiner.

Besök Hedemora Glasmästeri på Facebook

– Vår förra lokal låg i källaren i en gammal brandstation. Den var lång och smal vilket gjorde det krångligt att arbeta där. Det var även svårt att få in våra bilar. Lokalen har ändå fungerat bra, men för några år sedan kände vi att det var dags att flytta, säger Jimmy Hedkvist.

Vårsäsongen är här och Hedemora Glasmästeri erbjuder både prisvärda och hållbara solskydd.

Deras förra lokal låg i centrum vilket dessutom gjorde det besvärligt för deras kunder att besöka dem. Det var även svårt för lastbilar att lasta av gods. Men det är inget problem längre, enligt Jimmy Hedkvist.

– Nu har vi en dubbelt så stor lokal på cirka 450 kvadratmeter. De ligger även lite utanför centrum vilket bara är positivt. Lokalen byggdes för cirka fem, tio år sedan och har i princip stått orörd sedan dess, säger han.

Jimmy Hedkvist kallar flytten till Ivarshyttevägen 10 för en nytändning. Han ser fram emot att få fortsätta lyxa till det lite extra för deras kunder, oavsett om det handlar om en inglasad veranda, byte av en vindruta på bilen – eller ett fönsterbyte.

Här hittar du mer information om Hedemora Glasmästeri

– Det handlar inte alltid om att utföra ett jobb på snabbast möjligast sätt. För oss är kvalitet och engagemang viktigare, säger han och passar på att slå ett slag för vårsäsongen.

Kvalitet och engagemang är viktigast för Hedemora Glasmästeri.

– Glöm inte att skydda dig och gästerna från det svenska sommarvädret med ett effektivt solskydd. Vi har ett komplett sortiment av prisvärda och mycket hållbara solskydd för alla typer av fastigheter och behov.

Hedemora Glasmästeri

● Telefonnummer: 0225-71 19 60
● Hedemora Glasmästeri grundades 1958 och har sedan dess erbjudit försäljning och montering av de flesta produkter inom glasbranschen. Här finns lång erfarenhet, bredd och en fördjupad kunskap inom montering och arbete med glasprodukter.