Handelsbanken söker medarbetare som vill bygga långsiktiga kundrelationer

Handelsbanken i Söderhamn tror att framtiden är att kombinera digitaliseringens möjligheter med en kompetent lokal närvaro. – Därför söker vi nu ytterligare en affärsdriven rådgivare som vill arbeta med stort eget ansvar och bygga långsiktiga relationer med sina kunder, säger Joakim Frithiof, kontorschef.

SÖK JOBBET! – Hos oss på Handelsbanken i Söderhamn jobbar man med stort eget ansvar och gillar att utveckla sig själv, säger Joakim Frithiof. Här har vi högre beslutsmandat än gängse i branschen. Och en stor tilltro till individen. På kontoret och i kundrelationen.

Handelsbanken i Söderhamn prioriterar man värdet av att bygga relationer med sina kunder. Här hålls dörren öppen för spontana besök när kunden väl behöver.
– Vi vill ha det så, fortsätter Joakim. Vi vill vara både lokala och digitala. För oss är kunden alltid i fokus av den enkla anledningen att varje kunds behov och förutsättningar intresserar oss.

För oss handlar det om långsiktiga relationer

Det handlar om att vara tillgänglig och delaktig i kundens process. Vare sig det handlar om en privatkund som ska köpa bostad eller företagare som behöver se över sin tjänstepension.
– Vi vill komma in så tidigt som möjligt i händelseutvecklingen. Det är då vi kan vara till verklig nytta för kunden, säger Joakim. Vara bollplank, komma med ny input, se andra vägar och på så sätt hitta den bästa lösningen för kunden.

Joakim Frithiof, kontorschef Handelsbanken Söderhamn

Handelsbanken i Söderhamn är en bank med fullservice och bred kompetens. På kontoret jobbar åtta medarbetare som alla har stora möjligheter att påverka kontorets utveckling, liksom sitt eget arbete.
– Varje enskild medarbetare har ett helhetsansvar för sin kund. Det uppskattas och är ett inspirerande sätt att jobba. Här märks det jobb man gör direkt. I kundnöjdhet, i arbetsmiljön och i resultatet.

Han fortsätter:
– Samtliga har stora mandat att fatta egna beslut. Ansvaret är delegerat och det gör att kunden snabbt kan få besked och att handläggningstiderna är korta. Det gör kunderna nöjda vilket ger arbetsglädje.

Den rådgivare som Handelsbanken nu söker ska gilla att jobba utåtriktat med nätverkande och många kontakter. Man måste också uppskatta att jobba självständigt och hantera många bollar samtidigt.
– Den vi söker har troligen erfarenhet från bank på minst något år. Alltså en person med en påbörjad yrkesverktygslåda redo att användas och utvecklas efter Handelsbankens kunders behov.

Läs mer: Handelsbanken Söderhamns team av framåtriktade kollegor söker nu en affärsrådgivare

Det arbetsgäng som väntar den sökande på Handelsbanken i Söderhamn är personer i mixade åldrar och med olika erfarenhet från bankvärlden.
– Jag uppskattar verkligen denna dynamiska och kreativa mix. Tillsammans utvecklar vi och driver kontoret som ett mindre företag med resultatansvar där alla är med och påverkar. Dessutom lär vi av varandra och har under tiden kul ihop.

Joakim betonar den personliga atmosfären på kontoret liksom närheten till kunderna och näringslivet i Söderhamn som nu består av en växande skara företagare.
– Småföretagandet i kommunen växer, det märker vi tydligt i vår kundstock. Vi har också flera fina medelstora företag i kommunen. Som medarbetare i Handelsbanken har du alla möjligheter att vara en del i näringslivets utveckling. Så sök jobbet! Det är kul att vara delaktig i företagsutveckling och samtidigt få lära känna många intressanta personer, avslutar Joakim Frithiof på Handelsbanken i Söderhamn.

Läs mer om tjänsten och ansök här