Att anlita ett lokalt och välrenommerat måleriföretag var en självklarhet

Sommaren 2014 gjorde Jan Gustafsson från Järna slag i saken. Det var dags att måla om huset, och Jan och hans fru Lena ville förändra rejält. De tog kontakt med Hagströms Måleri som de visste var ett seriöst och kvalitetsinriktat företag.

Att anlita ett lokalt och välrenommerat måleriföretag var en självklarhet

Vårsolen gassar över Järna denna aprildag. Jan Gustafsson, försäljningschef på Saltå Kvarn, jobbar hemifrån denna dag. Han tar emot med ett stort leende.

-Vad tycks om fasaden? frågar han och pekar på huset.

Jans och Lenas idé var att måla om fasaden till grått och dörrarna till gult. När de bollade sin idé med Färgsättaren Bengt Ahlin på Hagströms Måleri sa han bara:

-Häftigt!
-Och resultatet blev minst lika bra som vi föreställde oss, om inte bättre, säger Jan nöjt.

bild2
Valet av måleriföretag var enkelt

Att välja hantverkare är alltid svårt, speciellt om man inte har någon man har anlitat förut. För Jan och Lena var det viktigaste att resultatet skulle bli bra.

-Självklart är pris viktigt, men kvalitet och resultat är ännu viktigare vid val av hantverkare, förklarar Jan. Han fortsätter:

-Hagströms Måleri är professionella, duktiga och trevliga. Allt gick mycket smidigt med dem. Att de är lokalt förankrade är ju heller inget minus, betonar Jan.

Hagströms Måleri målar allt, från husväggar till köksluckor. Och kan idag erbjuda professionell hjälp även med färgsättning och fönsterrenovering.
Företaget har sin bas i Järna men arbetar och tar sig an uppdrag från hela Stor-Stockholm och delar av Sörmland.
Affärsidén är inte revolutionerande. Tvärtom Kvalité, konkurrenskraftiga priser och miljötänkande utgör grunden. Företaget betraktar sig därmed som ett högst normalt måleri. Eller rättare sagt, som ett högst normalt måleri borde vara!
KONTAKTUPPGIFTER:
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med måleri!

Hagströms Gruppen AB
Tuna Industriväg 11B, Box 83
153 22 Järna
Telefonnummer: 08-551 784 00
E-post: info@hgruppen.se
www.hgruppen.se