GävleDalakirurgin fortsätter att växa

Genom att erbjuda vård med hög kvalitet och korta väntetider som ett alternativ till den offentliga vården har GävleDalakirurgin blivit ett uppskattat inslag i Dalarna och Gävleborg. Och det går bra för det privata vårdföretaget som flyttar till större lokaler under våren.

Joacim Örn är stolt över att GävleDalakirurgin fortsätter att växa – Jag kände att jag hade mer att ge till patienterna

GävleDalakirurgin tog emot sina första patienter i maj 2015 och målet med verksamheten har alltid varit att de ska bli det självklara privata vårdalternativet för boende i Gävleborg och Dalarnas län. Men för ägaren Joacim Öhrn, som dessutom är överläkare och kirurg, betyder företaget mycket mer för honom.
– Jag kände att jag hade mer att ge till patienterna. Jag ville ta tillbaka fokus på mötet med patienten med ett omhändertagande och problemlösningsorienterat bemötande. Idag är vi ett bra komplement och alternativ till den offentliga vården, både för behandling av åkommor som den offentliga vården inte utför – och för de patienter som inte kan eller har råd att vänta på behandling, säger han.

 Vi vill verkligen vara ett så brett vård- och hälsoalternativ som möjligt

Populär klinik
Kliniken har tagits väl emot av Gävleborna, men också av de patienter som åker längre sträckor för att kunna få rätt vård i rätt tid. Joacim känner att många patienter uppskattar vårdinrättningen och hur snabbt och enkelt där går att få vård.
– Hos oss kan man snabbt få träffa en läkare vilket är viktigt då det leder till minskad oro hos patienten.
– Målsättning har för mig alltid varit att återfå fokus på mötet med patienten, med ett personligt omhändertagande och problemlösningsorienterat bemötande. Vi är här för patienten, den biten får man aldrig glömma bort när man jobbar med vård, säger Joacim.

Vill du boka en tid hos oss? Klicka här!

Joacim känner en viss stolthet över hur snabbt kliniken har kunnat expandera. Han berättar att från början var kliniken mest en kirurgisk mottagning. Men har nu expanderat och nu jobbar flera olika specialistläkare på kliniken. Här finns nu bland annat gynekolog, hudläkare, ryggortoped och medicinläkare. Detta gör att man numera kan se GävleDalakirurgin som en klinik som också erbjuder allmän sjukvård förutom opererande specialiteter
– Vi vill verkligen vara ett så brett vård- och hälsoalternativ som möjligt.

Försäkringsvård
Det var även viktigt för Joacim Öhrn att anställa kompetenta och intresserade kollegor som ville vara med och utveckla GävleDalakirurgin. Han menar att det är viktigt att personalen känner sig delaktiga och att man ständigt fortsätter att utvecklas. Idag arbetar bland annat 13 olika specialistläkare på kliniken med konsultation, utredning och behandling inom allmän kirurgi, ortopedi, fysioterapi, gynekologi, urologi, kärlkirurgi och hudsjukvård.
– Vi erbjuder hälsovård och kirurgi av hög kvalitet med fokus på tillgänglighet. Vi har även slutit avtal med samtliga stora försäkringsbolag vilket gör att anställda och egenföretagare med sjukvårdsförsäkring kan få vård på hemmaplan, med korta väntetider och även möjligheten till mottagning kvälls- och helgtid.

Läs mer om hur du får vård från GävleDalakirurgin här!

Nya lokaler och nya samarbeten
Under våren 2019 flyttar GävleDalakirurgin till nya lokaler i Läkarhuset i Gävle. De kommer bland annat att dubbla ytan när de går från 200 till 400 kvadratmeter.
– Det känns bra att både kunna erbjuda både våra patienter och anställda nya och fräscha lokaler. Men det här är bara början, vi ökar hela tiden, säger Joacim Öhrn.
I och med flytten till Läkarhuset under våren kommer vi också inleda ett samarbete med ett av Sveriges största vårdföretag. Vi kommer tillsammans att erbjuda gråstarrsoperationer åt patienter både från offentliga vården och de med sjukvårdsförsäkring

Läs mer om våra tjänster här!