Södertäljemäklaren Paulina Uebel kombinerar hårda och mjuka värden i jobbet – ”Idag är det otroligt viktigt att vara påläst och nåbar”

Morgonluften är fräscht kylig. Klockan är strax efter 8 och Paulina Uebel greppar kaffet i farten när hon anlänt till Fastighetsbyråns kontor i Södertälje efter att ha tränat.
– Träningen ger mig ett ökat fokus och en jämn energinivå under hela dagen, säger hon.

PRIO ETT. – På Fastighetsbyrån i Södertälje jobbar vi i team med mäklare och mäklarassistenter där alla delar med sig av sina erfarenheter och sin kunskap. Ett samarbete som leder till kvalitet på de tjänster Fastighetsbyrån levererar, säger Paulina Uebel, mäklare i Södertälje.

Hon hälsar glatt. Kontoret är inrett som ett öppet landskap och det passar det samarbetsklimat som råder på Fastighetsbyrån. Hon hinner inte sätta sig förrän det ringer på mobilen. Vänligt och tillmötesgående svarar hon på frågorna.
– Kunden var intresserad av en bostadsrätt som vi säljer, berättar Paulina när samtalet är avslutat. Han var nyfiken på lägenheten, och jag rekommenderade honom också att Swedbank kontaktar honom för ett lånelöfte. Det är bra att ha det klart på ett tidigt stadium för att ha koll på sina ekonomiska förutsättningar.

”Redan som liten visste jag att jag ville bli mäklare”

Hon avbryter sig när telefonen ringer igen.
– Självklart är ni välkomna på en privat visning om tiden inte passar er. Funkar det på lördag kl 11?

Paulina Uebel är inne på sitt 5:e år som mäklare i Södertälje. Hon stormtrivs, berättar hon på väg till ett första möte med ett par som funderar på att sälja sin bostad. Någon gps behöver hon inte. Paulina känner sin stad utan och innan, vet var affärer, skolor, busshållplatser – ja det mesta – ligger. Hon har ju bott i stan sen barnsben.
– Jag måste jobba med hjärtat för att trivas, säger hon. Jag vill göra allt för att mina kunder ska bli nöjda och det gäller både säljare och köpare.

Väl framme möter hon det äldre paret utanför entrédörren. Över en kopp kaffe i deras kök berättar hon sakligt om Fastighetsbyråns försäljningsframgångar i Södertälje och vilka tjänster hon kan hjälpa till med. Mannen avbryter henne:
– Vi köpte huset av mäklaren Nils Uebel, är det en släkting till dig?

Paulina ler och nickar. Det är inte första gången det händer. Hon är uppvuxen i mäklarfamiljen där mamma Catharina, pappa Niklas och farfar Nils alla haft samma jobb som Paulina. Hon fortsätter:
– Har ni redan skaffat en ny bostad eller vill ni att jag ska hjälpa er med det? frågar hon och berättar om Fastighetsbyråns stora kundregister med intresserade köpare och säljare som hon har tillgång till.

Besöket varar ungefär en timma och paret har nu – utan kostnad – fått en värdering av den bostad de funderar på att sälja. Ett möte som Paulina efter några dagar kommer att följa upp.
Det plingar åter till i hennes mobil. Budgivningarna efter helgens visningar har börjat trilla in.
– Det kom 8 personer till söndagens första visning och ett tiotal till den andra. Nu börjar intresset ta fart, kul säger hon och hejar på fotografen som möter upp utanför Fastighetsbyråns kontor i Södertälje.

– Kom med in så ska jag visa dig upplägget för de två bostäderna som nu är klara för att fotas, säger hon och försvinner in på Fastighetsbyråns kontor i Södertälje.

Vill du kontakta Paulina eller någon av de andra som jobbar på Fastighetsbyrån i Södertälje, så hittar du våra kontaktuppgifter här.

Utvalda smarta tjänster från Fastighetsbyrån i Södertälje

På Gång

Förbered nu och sälj när det passar dig. Innehåller bland annat: Värdering, foto, matchning med kunder som söker bostad via Fastighetsbyråns kundregister. Marknadsförs inte på internet.
Läs mer om tjänsten På gång här

Säljcoachen

Internettjänst för dig som är säljare. Håller dig informerad om allt i processen försäljning av bostad. Ger bland annat koll på antal anmälningar till visningar, budgivning.
Läs mer om Säljcoachen här

Slutprisprenumeration

Håller dig uppdaterad på slutpriserna i ett visst område. Ger en bra överblick över den senaste försäljningarna.
Läs mer om Slutprisprenumeration här

Spekulantregister

Tillgång till ett gigantiskt stort register som är rikstäckande och gör det möjligt att sälja och köpa bostad innan öppen visning.
Läs mer eller anmäl dig till vårt spekulantregister här

Värdebevakning

Fastighetsbyrån värderar din bostad utan kostnader eller förpliktelser. Nytt värde på bostaden får du sedan i intervaller tills du själv stoppar prenumerationen.
Läs mer om Värdebevakningen här