Företaget som kan allt om mässor – inget lämnas åt slumpen

De finns med från idé till färdig monter. Företaget Expoteam är experter på mässor och allt som hör till.
– Inför en mässa måste allt sitta och fungera till hundra procent, säger vd:n Jimmy Wall.

Jimmy Wall, vd på Expoteam.

Företaget Expoteam i Hillerstorp har en lång samlad erfarenhet när det kommer till montrar och vad som krävs för att uppnå ett lyckat resultat. Det är nämligen inte bara själva försäljningen som ska fungera, allt runt omkring måste också klaffa.

– Vi är en helhetsleverantör när det gäller montrar. Från design och ritning, produktion och tillverkning, packning och transport, till samordning och projektledning. Det är mycket som ska synkas med produkter och leveranser, berättar Jimmy Wall.

Vill ditt företag ha hjälp med en monter? Läs mer om Expoteam här.

Expoteam bygger alla montrar för företaget Thule runt om i hela Europa.

Expoteam arbetar med att erbjuda företag flexibla helhetslösningar efter deras storlek och behov. Exempelvis bygger de alla montrar för företaget Thule runt om i hela Europa, men skapar även skräddarsydda montrar för lokala företag som kanske ska på sin första mässa. Förutom kundanpassning ligger ett stort fokus på att vara transparenta i projektledningen för att kunden ska känna sig trygg.

– Kunden har full insyn. De kan se vad som behöver bokas, hur tidsramen ser ut och vem som bär ansvaret för de olika delarna. Vi upprättar en projekteringslista där man lätt kan gå in digitalt och följa processen. Så kunden kan känna sig trygg.

Helhetslösning för mässa eller skapa ett unikt showroom – Expoteam hjälper er hela vägen

”Vi är en helhetsleverantör när det gäller montrar”, säger Jimmy Wall.

Jimmy Wall beskriver att det är många kunder som upplever en trygghet i att anlita en totalleverantör som tar ansvar för hela processen. Det är viktigt att de känner sig delaktiga.

– Kunderna är ofta högst delaktiga när deras produkter ska monteras eller placeras i montern, det är nog ingen som släpper det vind för våg. Men allt är förberett och vi ser till att materialet finns inburet, säger han.

Läs mer om Expoteam här – gör ert koncept till verklighet

Expoteam bygger ofta montern med ett väldigt flexibelt aluminiumsystem som kallas beMatrix. Det gör det möjligt att skapa många kreativa och roliga lösningar som sedan kan kläs i olika material.

– Vid ett första möte kikar vi på vad det är för budskap eller produkter kunden vill nå ut med och om de har någon egen idé och tanke bakom sin monter. Sedan tar vi fram ett skissförslag, förklarar Jimmy Wall.

Vill ditt företag ha hjälp med en monter? Läs mer om Expoteam här.

Expoteam bygger montrar med ett flexibelt aluminiumsystem, vilket gör det möjligt att skapa kreativa lösningar.

För de mindre företagen har Expoteam även möjlighet att ta fram en “Gör det själv”-monter. Det är en snygg och proffsig monter som företaget själv kan montera på endast två timmar.

Förutom att skapa helhetslösningar kring mässor skapar Expoteam även unika showroom och miljöer till företagsevent runt om i Sverige och Europa.