Sveriges snyggaste danska kök finns nu i Arboga

För cirka ett år sedan smygstartade Elon i Arboga sin satsning på danska kvalitetskök: - Vi ville lära oss så mycket som möjligt innan vi gick ut och berättade om de fina JKE-köken, säger Daniel Larsson. Vi förstod att köksinredningen skulle göra succé och så har det blivit. Köken har allt!

Sveriges snyggaste danska kök finns nu i Arboga

– Dansk design är hyllad över hela världen och köken från JKE-Design är inget undantag, fortsätter Daniel Larsson, som äger Elon i Arboga tillsammans med Andreas Johansson. Den estetiska touchen är klart närvarande. JKE-Design är en av Danmarks ledande köksleverantörer och brinner för samma fina hantverkskänsla som de en gång startade med.

JKE-Design är en av Danmarks ledande köksleverantörer och brinner för samma fina hantverkskänsla som de en gång startade med.
– Jag har besökt fabriken. Den är självklart supermodern men samtidigt är det precis som de säger: Det finns en genuin känsla av hantverksskicklighet genom hela tillverkningsprocessen.

Genuin känsla av hantverksskicklighet

 

Det imponerade förstås, men också kvaliteten på stommar, lådor, luckor, tillbehör och montering var sådant som fick Daniel och Andreas att bestämma sig för detta varumärke.
– Stommarna har mätbar högre hållfasthet och är stadigt ihopsatta med pluggar och lim, säger Daniel och fortsätter:
– Och det mest unika av allt: Till många av de 2700 valbara färgnyanserna på luckorna används industrilack. Det betyder att färgåtergivningen inte ändras över tid samt att luckorna tål en hel del utan att bli repiga.

Danskarna är snabba med att plocka upp trender från övriga Europa.
– Stort i Italien nu är exempelvis multifrontluckorna. De finns i vårt sortiment, jättesnygga med en nästan räfflad struktur som är fin att kombinera med släta luckor. Men hos oss finns också mer klassiska kök med snygga detaljer.

Läs mer: Erbjuder marknadens bredaste sortiment av kökssnickerier, bänskskivor och tillbehör

På Elon i Arboga finns därmed kök från standard till lyx.
– JKE-Designs köksstommar levereras monterade direkt från fabrik hem och in till kund. Dessutom har vi ett nätverk med lokala hantverkare som hjälper till med montering och som tar helhetsansvar om man så vill.

För den som önskar kök riktigt snabbt levererar Elon i Arboga också kök i platta paket.
Bäcklunda-köket levereras på mellan 3-5 dagar. Ett prisvärt kök med hög kvalité och extremt snabb leveranstid.

I sortimentet finns också bänkskivor i de flesta materialen.
– Val av bänkskiva sätter ju den sista touchen på köket., säger Daniel. Vi har ett brett sortiment med allt från laminat, trä, sten, komposit till Silestone, marmor, Hi-Macs, Corian, Dekton och rostfritt.

Att Elon i Arboga har vitvaror är välkänt och Daniel själv är lite nörd på att testa nyheter också på det området.
– Ångugnen uppskattar jag att använda och den uppmärksammas nu allt oftare av kunderna. Den erbjuder ett helt suveränt sätt att laga mat på. Självklart blir det en paketlösning med pris därefter för den som väljer kök och vitvaror hos Elon i Arboga.

– Vi vill underlätta för kunden så långt det bara går. Vi gör hembesök, ger mått och idéer, ritar upp köket och monterar om man så vill. För den som önskar lägger vi också till vitvarorna. Hos oss finns en köksidé för varje kund, avslutar Daniel Larsson på Elon i Arboga.

Kontakta någon av vår kunniga personal för mer info