Välkommen till din nya optiker

I Direkt Optiks nyöppnade butik i centrala Hudiksvall är service ett honnörsord, kvalitet en självklarhet och god design ett måste.
Huvudbild till artikel om Direkt Optik i Hudiksvall

Direkt optik har nu öppnat upp sina dörrar i Hudiksvall. Bakom disken står flera hemvändare.

Personalen som möter dig i före detta Stick-Pelles garnbutik är människor som inte bara är professionella i sina yrkesroller utan som också sätter en ära i att ge bästa tänkbara service till dig som kund.

Här möter du butikschef Fredrik ”Empe” Embretsson, som hjälpt människor tillrätta under tio år på Ica Maxi i Hudiksvall och som nu låter Direkt Optiks kunder få glädje av sin utpräglade servicekänsla.

Här finns också Annika Penn, legitimerad optiker som efter en tid med egen butik i Stockholm äntligen har kommit hem till Hudiksvall igen.

Anette Nilsson är optikerassistent liksom Anna-Karin Bergius Grundell, två hemvändare som älskar att hjälpa kunderna att hitta snygga bågar som passar bra.

Fredrik ”Empe” Embretsson

Med en personalstyrka där alla har växt upp i Hudiksvall händer det ofta att personer som går förbi vinkar genom det stora skyltfönstret mot Västra Tullgatan och kommer in på en fika.
– Vi tar hand om alla och vill att alla ska känna sig välkomna, säger Robert som äger butiken.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna

Att ge kunderna tillräckligt med tid är en viktig del i butikens policy.
– Det är inte alltid så enkelt att hitta rätt glasögonbågar i det stora sortimentet som är. De ska sitta bra och ha rätt storlek, passa i färg och form och stämma in med det som kunden har tänkt sig. Där kan vi bidra med kunskap och goda råd.

Vill du boka tid hos oss? Klicka här!

Ungefär 1000 olika glasögonbågar finns i butikens sortiment, traditionella modeller tillsammans med mer trendiga. Nya bågar kommer in varje vecka och höstens kollektion är på plats. Det går mode även i glasögon, många kunder bär dem som accessoarer och vill förnya sig. I höst är det lite retromode som gäller med bland annat olika modeller av runda glasögon och pilotbågar, berättar Robert.

Han nämner också det unika erbjudande som Direkt Optik har; 3 FÖR 1, på riktigt! Köp ett par glasögon och få två par extra helt kostnadsfritt. Erbjudandet gäller alla slipningar och behandlingar, även progressiva glasögon.
– Det låter för bra för att vara sant i mångas öron. Vi får ofta höra ”vad är haken” men det finns ingen hake. Du får tre par kompletta glasögon med högsta kvalitet och betalar endast för paret med högst pris, de andra två är helt utan kostnad. Man kan också gå ihop med en kompis eller familjemedlem, boka två synundersökningar och använda det här erbjudandet.

Direkt Optik Hudiksvall

Öppnade: 21 februari 2019.

Adress:  I nyrenoverade lokaler på Västra Tullgatan 11 i före detta Stick-Pelles butik.

Ägare: Robert Grundell

Fast erbjudande: Välj tre par glasögon, betala för ett – på riktigt!

Telefonnummer: 0650-41 65 65

Hemsida: https://www.direktoptik.se/