”Vi vill ligga i framkant på marknaden”

CW Rör är ett av de största rörföretagen i Mälardalen. Och målet är att fortsätta att växa.
–Jag ser mycket positivt på framtiden. Under 2019 totalrenoverar vi bland annat våra butiker i Arboga och Köping, säger Thomas Andersson, vd.

”Vi vill ligga i framkant på marknaden”

CW Rör är auktoriserad inom VVS, rör, kyla och ventilation. De är även medlemmar i den rikstäckande VVS-kedjan Comfort sedan 44 år tillbaka. För två år sedan klev Thomas Andersson in som vd – och han beskriver det som att hitta hem.
– Jag är uppvuxen inom företaget eftersom mina föräldrar startade Comfort i Köping 1974. När de sålde verksamheten valde jag en annan riktning, men har alltid haft ett gott öga åt CW Rör. Det är en stabil och kunnig aktör som både vill utvecklas och växa, säger han.

Här hittar du några av våra goda referenser

Just nu totalrenoverar CW Rör butikerna i Köping och Arboga tillsammans med Comfort. I de nya butikerna kommer kunderna hitta allt från minsta packning och rördel till ett brett sortiment av bland annat energiprodukter, toaletter och möbler från välkända varumärken.
– Renoveringarna kommer vara klara under hösten 2019 vilket innebär att vi ökar vår konsumentverksamhet. Vi kommer att fokusera mer på koncept som Installerat & Klart, Comfort Färdig badrum och olika energilösningar. Men oavsett koncept handlar det om att vi kan installera allt vi säljer, säger Thomas Andersson.

Vi har haft en fin tillväxt under de senaste åren

CW Rör samarbetar även med Comfort för att digitalisera deras dagliga arbete.
– Hela VVS-branschen ligger efter när det gäller digitaliseringen, men vi vill ligga i framkant på marknaden. Våra montörer har fått varsin surfplatta vilket gör deras arbetet mycket enklare, säger Thomas Andersson.

Läs mer om tjänsterna vi erbjuder i vår butik

Han berättar att det känns tryggt att vara en del av Comfort-kedjan.
– Vi är ett starkt bolag med kunder i hela Mälardalen. Idag är vi 45 anställda, men det finns fortfarande ett stort rekryteringsbehov. Inte minst med tanke på den nya etableringen i Örebro. Jag trivs otroligt bra på firman och det händer saker hela tiden. Vi är en aktör att räkna med även i framtiden, avslutar Thomas Andersson.