Så hjälper Gävleföretaget Custice andra företag att spara pengar – ”Vår analys hittar alla dolda tillgångar”

Våren 2020. Ett virus vid namn Covid-19 stänger ner större delen av Europa. Sverige håller fortfarande öppet men många branscher och företag förlorar intäkter och tvingas se över sina verksamheter.
Gävleföretaget Custice trappar dock upp sin verksamhet med målet att hjälpa så många företag som möjligt att spara pengar genom att förbättra sina avtal i denna tuffa tid.

Här inne på Custice kontor arbetar Christer Skogsberg och hans kollegor med att analysera avtal och hjälpa företag med att sänka sina kostnader för vardagsprodukter.

Extra tillskott i kassan är alltid någonting som är välkommet för företag. I tuffa ekonomiska tider är det ofta en nödvändighet att se över vad som går att spara på.

Analysföretaget Custice har specialiserat sig på att hjälpa företag med att optimera sina avtal så att de får samma funktionalitet till ett lägre pris genom billigare och bättre avtal. Custice VD Christer Skogsberg förklarar:

– Många företag saknar ofta resurserna att känna till och hitta de bästa avtalen för exempelvis kopiatorer, it, telefoner och kaffeautomater. De hittar bra avtal, men de hittar inte de bästa avtalen eftersom de bara kan jämföra med sig själva. Vi på Custice har specialiserat oss på att hitta de allra bästa avtalen som gör att kunden kan spara pengar men ha kvar samma eller bättre typ av produkter och funktionalitet. Vi vet vilka avtal andra företag har och kan därför bidra med kunskap och information som leder till bättre avtal.

Det osar hopp och framtidstro i lokalerna på Custice. Företaget expanderar och vill nå ut och hjälpa så många företag som möjligt.

– Våra kunder betalar bara för tjänsten om vi lyckas få ner kostnaderna. Det blir en win-win situation där det enda som förändras är att avtalen blir bättre och kunden sparar pengar som kan användas till annat och därmed öka lönsamheten, berättar Christer.

2020 har blivit ett jobbigt år för många företag och ett extra tillskott kan göra att nödvändiga satsningar kan genomföras och att personal kan räddas kvar på företagen. Flera hundra tusen kronor kan ligga gömda som dolda tillgångar.

– Vår analys hittar alla dolda tillgångar och vad du skulle kunna spara. Vi vet vad andra företag betalar för vardagsprodukter och har över 15 000 000 uppgifter i vår databas som insamlats under nästan 20 års tid. Vi kan därför jämföra priset på varan eller tjänsten med många andra företag, istället för att enbart jämföra med sitt eget pris. Vi vet exakt hur de bästa avtalen bör se ut och om det finns pengar att spara, avslutar Christer.

Här kan du läsa mer om Custice verksamhet

Faktaruta:

Vill du veta mer om vad Custice kan göra för ditt företag och hur mycket pengar ni kan spara? Custice bjuder just nu på en halvtimmes gratis konsultation. Ring: 0770 – 22 11 10

Custice – it’s not magic, it’s just common sense