Inredningsexperten på Colorama Timrå hjälper dig hitta den röda tråden i ditt hem: ”Räcker med små förändringar”

Hösten är här och nu börjar årets mysigaste årstid. Hos Colorama hittar du allt du behöver för att skapa ett personligt hem, men det är inte alla som vet var de ska börja. Om du behöver en hjälpande hand på vägen kan du anlita en inredningsexpert.
– Det är otroligt roligt när våra kunder blir nöjda med slutresultatet, säger Anne Britt Näslund som arbetar i färgkedjans butik i Timrå.

Anne Britt Näslund jobbar som inredningsexpert på Colorama i Timrå.

Colorama har cirka 170 butiker runt om i Sverige och nästan alla har en egen inredningsexpert. I Timrå är det Anne Britt Näslund som hjälper kunderna att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier – och övrig inredning för att de ska kunna skapa sitt drömhem.

– Det bästa med att arbeta med inredning är att jag får hjälpa till och göra deras hem personliga. Alla har olika smak och det gäller att pricka rätt. Jag gör även hembesök, men i början var jag jättenervös. Tänk om jag gör en presentation som de inte gillar? Nu har jag arbetat som inredningsexpert i tio år och är mycket lugnare. Jag har lärt mig att ställa rätt frågor, och att göra utförliga kundanalyser, säger hon.

Läs mer och boka din inredningsexpert hos Colorama i Timrå här 

Colorama Timrå hjälper dig att hitta en röd tråd i inredningen och i ditt hem.

Men varför ska man anlita en inredningsexpert? Anne Britt Näslund berättar att det kan vara svårt att navigera sig i djungeln av färger, mönster och material. Utbudet är enormt och ofta tappar många intresset innan de ens har börjat måla om, tapetsera eller lägga golv.

– Jag försöker alltid att få våra kunder att se utanför boxen, men de ska även känna att; wow, det här passar oss. De säger ofta att slutresultatet blev mycket bättre än vad de
hade kunnat tänka sig, säger hon. Om du inte vill boka in ett hembesök kan du besöka butiken i Timrå och be om tips och råd.

Vi hjälper dig att se helheten och skapar ditt rum, eller hem efter dina behov

– Vi hjälper dig att se helheten och skapar ditt rum, eller hem efter dina behov. I höst är till exempel stora mönster, murriga och jordnära färger samt varma toner med inslag av beige, ockra, aubergine, grönt och blått trendigt, säger Anne Britt Näslund.

Så går rådgivningen till – läs mer och boka din inredningsexpert här

Den nya kollektionen från Boråstapeter finns att kika på hos Colorama i Timrå.

Colorama har bland annat fått in en special edition tapet från Boråstapeter. Enligt Sveriges mest kända och sålda tapetvarumärke är Forest en ”unik minikollektion med sex vackra tapeter, sprungna ur vår inneboende längtan till naturen”.

– De är jättefina. Om du vill se tapeterna i verkligheten har vi prover i butiken, säger hon.

Anne Britt Näslund betonar att du inte behöver lägga tusentals kronor på inredning. Ibland räcker det med små förändringar för att skapa en höstmysig atmosfär.

– Du kan till exempel sätta upp en fondvägg, eller byta ut inredningsdetaljer. Du kan också måla om dina möbler så att de passar in i atmosfären som du vill skapa. Glöm inte att du alltid kan besöka oss i butiken om du behöver hjälp, säger hon.

Vad drömmer du om? Colorama Timrås inredningsexperter hjälper dig utefter dina behov och förutsättningar