Det framgångsrika byggbolaget ByggPartner fortsätter att växa och vill bli fler!

ByggPartner har kommit långt sedan starten i Falun för drygt 20 år sen men det finns inga planer på att luta sig tillbaka. För Helena Blom, CFO, har resan med företaget precis börjat.
  • 1/2

    Det framgångsrika byggbolaget ByggPartner fortsätter att växa och vill bli fler!

  • 2/2

    Det framgångsrika byggbolaget ByggPartner fortsätter att växa och vill bli fler!

ByggPartner i Dalarna är ett marknadsledande byggbolag med rötterna i Falun. När bolaget startades 1992 var det som ett mindre byggserviceföretag med sju anställda. Idag är ByggPartner ett fullskaligt byggentreprenadsföretag med 430 medarbetare som verkar i Dalarna, Stockholm och Mälardalen. Verksamhetsområdena är Entreprenad, Byggservice, och byggnadsställningar & fallskydd – gemensamt fokus är utveckling och tillväxt.

Huvudkontoret finns i Borlänge och där jobbar sedan tre månader Helena Blom som CFO (Finans- och Ekonomidirektör). Hon lockades av att jobba på ett börsnoterat företag med starkt projektfokus och en stark framåtanda. Bolagets sunda värderingar och en partneringmodell i framkant bidrog också till jobb-bytet.

Helena Blom,
CFO Byggpartner

– ByggPartners samarbeten sker alltid med öppna böcker och präglas av förtroende, öppenhet och transparens. Det är ett hållbart sätt att jobba och något jag gärna ställer mig bakom. Det hänger också väl ihop med företagets värderingar som är starka i hela verksamheten. Och som dalkulla uppskattar jag förstås att ByggPartner bygger på sunt förnuft från Dalarna!

Och det råder inget tvivel om att Helenas nya jobb har levt upp till förväntningarna.– Jag har blivit väl mottagen och uppskattar verkligen den positiva andan som finns här. Engagemang och utveckling finns i kulturen och det är tydligt att jag jobbar med ett drivet gäng som vill framåt. Vi har också korta beslutsvägar där alla har möjlighet att påverka.
ByggPartner har vuxit under många år och är fortfarande i ett expansivt skede, nu med en rekordstor orderstock. För att kunna möta kundernas behov behöver nya medarbetare rekryteras.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och den främsta anledningen till att vi kan fortsätta växa och utvecklas. Nu behöver vi bli fler!

Helena berättar att det är en hel del nya tjänster som ska tillsättas och nämner bland annat en controller som ska jobba nära byggprojekten.
– Till controllertjänsten söker vi en nyfiken och driven lagspelare, gärna med erfarenhet från byggbranschen. Brinner man dessutom för siffor och kan få icke-ekonomer att förstå ekonomi tror jag verkligen att man skulle trivas i rollen!

Läs mer om controllertjänsten och andra lediga tjänster här

ByggPartner är en attraktiv arbetsgivare som alltid strävar efter att ge medarbetarna förutsättningar för både personlig och professionell utveckling. Man satsar mycket på kompetensutveckling och ser gärna att medarbetare tar sig an andra och större utmaningar inom företaget.
– Det finns inget som kan ersätta medarbetares engagemang. Vi tror på hållbara medarbetare och är måna om att skapa förutsättningar för alla att ha en sund balans mellan jobb och fritid.

Slutligen, kan du beskriva vad som kännetecknar en äkta ByggPartner-medarbetare?
– Då ser jag framför mig en schysst och engagerad person som alltid har kunden i fokus. Med sunt förnuft förstås!

Blir du nyfiken på våra medarbetare? Här möter du några av dem