”De löser allt som ska servas och repareras på bilarna”

– Varför jag vänder mig till Bilskadecenter i Örebro? Svaret är enkelt: Där finns både skadeverkstad och bilverkstad på samma ställe. Det underlättar arbetet för mitt företag som i vagnparken har sju bilar som behöver servas och ibland lagas, säger Tony Fridholm vd på El & Tele i Nerike.

”De löser allt som ska servas och repareras på bilarna”

Tony Fridholm med sina åtta medarbetare jobbar med elinstallationer och service på nya och gamla fastigheter. Sju fordon av märkena VW och Peugeot finns i vagnparken.
– Vi är helt beroende av att bilarna fungerar och varje bil är montörens personligt inredda verkstad med de verktyg och reservdelar som behövs för respektive arbete som ska utföras under dagen, fortsätter Tony.

”De servar och reparerar alla bilmärken”

Och bilarna fungerar också mestadels. Men ibland händer det saker, som nyligen när en av dem var inblandade i en krock.
– Montören körde direkt till Bilskadecenter på Boglundsängen som snabbt såg till att bilen blev körduglig. Vid samma tillfälle bokade vi tid för reparation av plåtskadorna och en service när bilen ändå skulle vara på plats på Bilskadecenter.

På skadeverkstaden hos Bilskadecenter arbetar åtta man med att reparera plåt- och lackskador på personbilar och mindre nyttobilar. Både från privatkunder och företagskunder.
– Det kan handla om parkerings- eller krockskador, men också repor och bucklor som vi ser till att reparera, berättar Richard Welin, kundmottagare. Skadeverkstan är auktoriserad av alla försäkringsbolag så det är bara att kontakta oss direkt när man råkat ut för en bilskada.

Här kan du läsa mer om vår verkstad

På bilverkstadssidan är Bilskadecenter godkänd för reparationer och service av alla bilmärken. Företaget med sina tre mekaniker samarbetar med Mekonomen och är en fullserviceanläggning för personbilar och lätta lastbilar, men också en och annan sportbil tas hand om varje år.
– Reservdelarna som används här håller en kvalitet som är jämförbar eller bättre än original. Garantierna fortsätter att gälla och stämpeln i serviceboken är lika mycket värd som hos en märkesbunden verkstad, säger Richard.

Tony fyller i:
– För oss på El & Tele i Nerike underlättar det självklart att Bilskadecenter servar hela vagnparken oavsett bilmärke.

Tony har Bilskadecenter som enda kontakt i allt som gäller bilarnas utrustning, service och reparationer. Han uppskattar den service och det personliga bemötande han får av Bilskadecenters kundmottagare.
– De kan sina saker och är alltid helt uppriktiga i dialogen med oss. Richard som jobbar i kundmottagningen bemöter alla kunder lika. Han bryr sig och visar att alla kunder är lika viktiga och välkomna till Bilskadecenter.

I sitt eget arbete som vd för El & Tele i Nerike vet Tony hur viktigt det är att vara lösningsorienterad i samarbetet med kunderna. Och han upplever att Bilskadecenter arbetar med samma mål för ögonen.
– De är professionella att ha att göra med, mycket lösningsfokuserade och har alltid kundens bästa för ögonen. Kunderna har så olika önskemål och Bilskadecenter är bra på att hitta lösningar som passar. De tar stort ansvar för det jobb Bilskadecenter utför, avslutar Tony Fridholm vd på El & Tele i Nerike.

Om din bil behöver repareras eller på service – kontakta oss här.

Om Bilskadecenter i Örebro

 • Etablerades 1993
 • Är en fullserviceanläggning för personbilar och lätta lastbilar
 • Komplett bilskadereparationsverkstad
 • Auktoriserade av alla försäkringsbolag
 • Bilreparationer och serviceverkstad för alla bilmärken
 • Lackeringsanläggning för personbilar
 • ISO 9001:2008 Kvalitet
 • ISO 14001:2004 Miljö
 • OHSAS 18001:2007 Arbetsmiljö
 • Innehar högsta kreditvärdighet.
 • Stolta sponsorer till: Örebro hockey, HC Örnen