Billagret – Autoexperten i Örebro ger full service året om

Familjebil, företagsbil eller husbil? Inga problem. På Singelvägen vid Hjälmarberget på väg mot Marieberg ligger Billagret-Autoexperten och fördelat på två lokaler har de både en bilhall och en toppmodern verkstad.
– Vi kan hjälpa till med det mesta helt enkelt, säger Hani Huffaha, ägare och vd på Billagret.

Billagret - Autoexperten i Örebro ger full service året om

En bra bilverkstad ska hålla sig uppdaterad och kunnig inom det senaste, i en tid då utvecklingen går framåt i rasande fart. Det är ett krav för att kunna leverera god fackmannamässig service. De anställda på Billagret-Autoexperten i Örebro är på topp i många områden och erbjuder en fullservice-verkstad med fokus på personbilar och husbilar.

– Med dagens moderna fordon så går det inte att felsöka utan diagnosutrustning, så tekniskt har det blivit, säger Hani.

Billagret jobbar inte bara mot försäkringsbolagen, då framför allt med maskinskador som skador på motor, växellåda och elsystem De jobbar även mot företags- och husbilskunder.

Gabi Gourie som förestår verkstaden, är också utbildad bilelektriker, vilket få verkstäder är förunnade att ha tillgång till, enligt Hani.

Billagret – Autoexperten har en modern verkstad anpassad för dom flesta fordon av nyare årsmodeller.

Det snart fem år gamla företaget har med fokus på god service och snabbt bemötande genom åren, även fått många företagskunder.

– Man måste kunna lösa problemen snabbt och professionellt, oavsett hur mycket man har att göra för tillfället, säger Hani.

Men det är inte bara verkstadskunder som återfinns på Billagret-Autoexperten.

– Vi säljer även bilar, med inriktning på familjebilar, fortsätter han. Vi har ständigt ca. 20 bilar inne till försäljning i vår hall.

Läs mer: Se alla bilar som finns i lager

Billagret har en hög kompetens för service av de flesta bilmärken, även spetskompetens inom bilelektronik. Det, tillsammans med våra sympatiska och kunniga mekaniker som är väldigt kundorienterade, uppskattas särskilt av våra kunder.

Det finns att göra hela tiden så det blir även en del övertid för personalen, som trivs med sitt jobb.

Något som vi tydligt sett under senare år är det ökade intresset för husbilar. Här blir det oftast också lite mer bråttom att lösa ett fel vilket ställer personalen inför utmaningar i det dagliga arbetet.

– Det kan ju ske alldeles innan kunden ska ut på semester – eller kanske redan är på semester. Vårat motto är att alltid att lösa problemet oavsett, säger Hani.

Boka här: Här skickar du in din intresseanmälan för service av din husbil

Hur ska man göra om man vill veta mer eller komma i kontakt med er?

– Det är bara att komma förbi oss på Singelvägen 8, ringa till oss på 019-12 31 30 eller klicka in sig via vår webbsida.