Bilbolaget satsar i Norrtälje

Bilbolaget storsatsar på att utveckla verksamheten i Norrtälje. Magnus Roslund är vd för Bilbolaget Roslagen – och han ser positivt på framtiden.
– Vi vill kunna ge våra kunder bättre service genom modern teknik – och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare, säger han.

Bilbolaget satsar i Norrtälje

Det är nog inte många i Norrtälje som har missat att Bilbolaget har etablerat sig på orten. Deras långa erfarenhet och breda kompetens har gjort dem till en uppskattad aktör på marknaden runt om i Sverige. Nu hoppas de på att både nya medarbetare – och kunder hittar till deras verksamheter i Roslagen.
– Vi har en bra ägarfamilj bakom oss. Det känns både spännande och roligt att de tror på oss, och att de vill utveckla vårt utbud i Norrtälje. I början av november öppnade vi bland annat dörrarna till vårt nybyggda skadecenter som ligger i Vreta, några minuter från centrala Norrtälje, säger Magnus Roslund, vd för Bilbolaget Roslagen och avslöjar att reparationstiden har gått ner med ungefär en till två dagar eftersom den nya anläggningen är granne med deras lackverkstad.

”Våra anställda har möjlighet att både växa och utvecklas i företaget”

Bilbolaget förvärvade Roslagsbil i slutet av december 2016 och sedan dess har de även köpt anläggningen i Östhammar. Bilbolaget är återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia samt Ford – och idag går båda verksamheterna under bolaget Bilbolaget Roslagen.
– Vi har även byggt en helt ny miljövänlig Tvätta-hall i vår anläggning i Norrtälje. Det är en hållbar biltvätt som återanvänder i stort sett allt vatten genom ett bioreningsverk. Det innebär att det går åt minimalt med vatten vid varje tvätt, säger Magnus Roslund.

Men den nya skadeverkstaden och Tvätta-hallen är bara en del av deras plan att växa, anställa – och utveckla verksamheten i Norrtälje. Idag har Bilbolaget cirka 50 medarbetare på orten och de letar redan nu efter fler kollegor, bland annat skadetekniker, företagssäljare och marknadssamordnare.
– Vi satsar för att kunna ge våra kunder bättre service och arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi planerar bland annat att bygga en helt ny supermodern fullserviceläggning i Norrtälje, säger Magnus Roslund och berättar att han är stolt över att representera ett företag som har allt deras kunder behöver till sin bil.

”Vi har allt som våra kunder behöver till sin bil”

– Vi erbjuder bland annat bilförsäljning, finansiering, drivmedel, hyrbilar, verkstad, plåtverkstad, lack samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Jag har rötterna i Roslagen – och det känns bra att få vara med på den här resan, säger han.

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi en Företagssäljare till Bilbolaget i Roslagen.

Vi söker dig som vill utveckla vår företagsförsäljning i Roslagen. Du kommer att jobba med uppsökande försäljning hos företag i vårt område och sälja hela vårt tjänsteutbud med bilar från varumärkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och servicetjänster som serviceavtal, Tanka och Tvätta.

Läs mer och ansök här!