Stilhjälpen har kommit till Söderhamn

Hos Bergners Färgcenter träffar ni Madeleine Andersson som är vår inredningsdesigner. Hon har arbetat hos oss i snart 6 år och har flera utbildningar inom estetik, formlära, färgsättning, inredning, produktdesign med mer. Vi är glada att Nordsjö Idé och Design äntligen har tagit fram den nya tjänsten Stilhjälpen för nu kan Madeleine arbeta med det hon brinner mest för. Tidigare arbetade hon i Gävle som inredare och färgsättare i 13 år.

Madeleine Andersson, inredningsdesigner.

Ett exempel på en moodboard Madeleine har tagit fram.

– För våra kunder tar det tid att leta runt bland tapetböcker, färgkartor, golvprover, kakelkataloger med mer. Låna hem prover och lämna tillbaka. Många gånger vet man inte vad som finns att välja på, för det kommer in nyheter allt oftare och proverna hinner inte bli gamla innan de försvinner. Våra kunder kommer att spara både tid och pengar på vår nya tjänst, berättar Madeleine.
– Det är vanligt att våra kunder inte har renoverat på flera år, eller så önskar de göra sitt nya hem mer personligt. Har man köpt ett hem där andra har bott, är det inte alltid man har samma smak vad gäller mönster och färger. Mitt mål är att skapa ett attraktivt hem eller arbetsplats med en personlig stil.

Stilhjälpen erbjuder kostnadsfria hembesök inom Söderhamns kommun. Det tar cirka en timme, beroende på hur många rum det gäller. Om det inte är allt för bråttom presenteras förslagen som en moodboard, den visar antingen en känsla av stil, kulör och eller produkter.
– Den hjälper kunden att tydligare se vad det är jag vill förmedla, fortsätter Madeleine.

Det är vanligt att våra kunder inte har renoverat på flera år, eller så önskar de göra sitt nya hem mer personligt. Har man köpt ett hem där andra har bott, är det inte alltid man har samma smak vad gäller mönster och färger.

Bergners färgcenter har ett fint utbud av både tapeter, fototapeter, alla slags golv, kakel, färg och tillbehör. Vi har även möjlighet, då butiken är privatägd, att ta hem annat
som vi inte har i butiken. Söderhamnsbon Fredrik Bergner är numera VD och ensam ägare av både butiken och entreprenaden med tio anställda. Butiken har funnits i familjens ägo sedan 1974.
– Vår allra första kund med tjänsten Stilhjälpen är Mathias och Åsa Lemberg. Ni kommer att kunna följa deras renovering på våra sociala medier, avslutar Madeleine.