Ågårds Bygg vill sätta ny stämpel på branschen: ”Nya generationens byggentreprenör”

Engagemang, kvalitet och modern företagskultur – Ågårds BYGG i Hillerstorp är på många sätt den nya generationens byggentreprenör. Nu skördar företaget framgångar med totalentreprenader inom industrin, från idé till nyckelfärdigt projekt.
– Vi vill sätta en ny stämpel på branschen, säger vd:n Jimmy Wall.

Ågårds BYGG startades 2007 och har i dag ett tjugotal medarbetare med bred kompetens och lång erfarenhet i branschen.

Ett småländskt uppfinningsrikt byggföretag med stort engagemang föddes i Hillerstorp 2007. Sedan dess har Ågårds BYGG växt och har i dag ett tjugotal medarbetare med bred kompetens och lång erfarenhet i branschen.

Jimmy Wall, vd Ågårds BYGG.

– Vi tycker om att vara med och bidra med vår kompetens i ett tidigt skede i projekten, så att vi kan komma med synpunkter och förslag till förbättringar, säger Jimmy Wall, vd på Ågårds BYGG, och fortsätter:

– Då är det väldigt kul att sedan se slutprodukten och möta en nöjd kund som säger ”det var tur att vi gjorde som ni sa”.

Läs mer om Ågårds BYGG, deras tjänster och ansök om offert här.

 

 

Ågårds BYGG har gedigen vana av att genomföra nybyggnationer som totalentreprenör. Byggföretaget tar då hand om hela processen, från idé och skiss samt projektering till nyckelfärdiga lokaler. Oavsett om det rör sig om kontor, lager eller logistikbyggnader. Genom hela projektet arbetar företaget med transparens och konstruktiv dialog, berättar Jimmy Wall.

– Vi ser till att kunden upplever en så smidig och enkel väg som möjligt fram till färdigt resultat. Vi vill alltid leverera en bra produkt.

Ågårds BYGG har nyligen byggt 2500 kvadratmeter kontor åt Logistea i Jönköping och 8200 kvadratmeter nybyggnation till Abrahamssons Järn. De strävar alltid efter att ha nöjda kunder.

– Vi vill kunna besöka kunden ett år efter projektet är avslutat, ta en kopp kaffe och se så att allting fungerar och rullar på som det ska, säger Jimmy Wall.

Här kan du se tidigare projekt av Ågårds BYGG inom byggservice, entreprenad, svets och smide.

Ågårds BYGG har nyligen byggt 8200 kvadratmeter nybyggnation till Abrahamssons Järn

En viktig del i att hålla kunderna nöjda är den moderna företagskultur som präglar Ågårds BYGG. Den småländska firman kallas nya generationens byggentreprenör och vill sätta en ny stämpel på branschen.

– Vi vill få bort machokulturen där var och en är störst och starkast, i stället vill vi ha en samsyn och god sammanhållning med alla våra underentreprenörer. På så vis skapar vi en trevlig och attraktiv arbetsplats, en bra kultur på byggena och ett trevligt slutresultat till kunden, avslutar Jimmy Wall.

Läs mer om Ågårds BYGG, deras tjänster och ansök om offert här.

Fakta Ågårds BYGG

Ågårds BYGG verkar för samhällets utveckling och bygger för kommande generationer. De tar ansvar och är med och driver utvecklingen i branschen framåt med fokus på långsiktighet, kvalitet och hållbarhet. Ågårds BYGG är BKMA-certifierade, en kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifiering inom byggbranschen. De är även medlemsföretag i Byggföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation som vill bygga Sverige på schyssta grunder.