Actic i Örebro hjälper dig att komma igång med träningen

Actic i Örebro vill vara mer än en lokal med maskiner. De kallar sig för en träningskompis som stöttar sina medlemmar dagligen.
– Vi har en familjär känsla där alla är välkomna, oavsett ålder eller vilket mål du har med din träning, säger Kristijan Österlöf, platschef på Actic Hagabadet.

Actic i Örebro hjälper dig att komma igång med träningen

Alla vet att det är bra att röra på sig, men steget till att börja träna kan kännas långt. Actic har fem träningscenter i Örebro; Slottsgatan, Kompassen, Eyrabadet, Hagabadet och Brickebacken. Med ett medlemskap har du möjlighet att styrketräna, delta i gruppträningsklasser eller simma på de träningsanläggningar som erbjuder bad.
– Vi ser även till att våra medlemmar får stöd och motivation för att klara sina personliga utmaningar och mål, säger Kristijan Österlöf, platschef på Actic Hagabadet.

”Det är aldrig försent att börja träna. Alla är välkomna hos oss”

De som tecknar medlemskap hos Actic i Örebro får två timmar med en instruktör samt ett träningsprogram för att deras start ska bli så bra som möjligt. De har dessutom instruktörer på plats varje dag för att svara på frågor, vägleda – och inspirera deras medlemmar.
– De hjälper till med allt från att ställa in rätt vikter på maskiner till att ge rekommendation för unika träningsupplägg. Vi märker att allt fler medlemmar söker nya utmaningar och anlitar en personlig tränare regelbundet för att få extra coaching och individanpassad träning, säger Niklas Strömberg, platschef på Actic Slottsgatan och Kompassen.

Här kan du läsa mer om att träna på Actic

Kristijan Österlöf håller med och betonar att alla typer av aktiviteter är tillgängliga på deras träningscenter. Förutom styrketräning så finns en bredd av gruppträningsklasser att välja mellan, bland annat spinning, bodypump och yoga.
– Det spelar ingen roll om du tecknar medlemskap hos oss för att gå ner i vikt eller rehabilitera ett knä. Alla kan träna hos oss. Vi skapar en relation till våra kunder och de kan fråga oss om precis allt, säger han.

”Våra gym är bemannade med utbildad personal och våra medlemmar kan fråga dem om allt”

De vet att det inte är enkelt att ta första steget till att börja träna eller motionera, men det är aldrig försent. Vänta inte till på måndag utan börja idag.
– Krångla inte till det. Be om hjälp och tänk på att all träning är bra träning oavsett om du promenerar eller styrketränar, säger Niklas Strömberg och berättar att deras koncept står ut bland övriga aktörer inom branschen.
– Vi vill inspirera en människa i taget och vi ser våra medlemmar. Det är en låg tröskel hos oss från första besöket till att man är igång och tränar regelbundet, säger Kristijan Österlöf.

De ser positivt på framtiden och Niklas Strömberg avslöjar att de har flera spännande saker på gång.
– Vi vill fortsätta att utvecklas för våra kunder. Idag har vi ett starkt koncept och team, men det går alltid att bli bättre, säger han.

Vill du bli medlem? Här kan du läsa mer.

5 tips för att börja träna

 • Börja idag, inte på måndag.
 • Våga be om hjälp för att träna rätt.
 • Träna med dina vänner.
 • Krångla inte till det. All träning är bra träning.
 • Hitta den träningsform som passar dig.

Våra anläggningar:

 • Brickebacken
  Björkrisvägen 18
  019 21 35 50
 • Eyrabadet
  Eyragatan 3
  019 21 17 35
 • Hagabadet
  Vaktelvägen 2
  019 21 21 47
 • Kompassen
  Stortorget 7
  019 764 62 02
 • Slottsgatan
  Slottsgatan 17A
  019 764 62 03

Här kan du läsa mer om våra anläggningar.